Klubbens regnskab

Et regnskab eller en resultatopgørelse er en oversigt over årets indtægter og udgifter, samt en balance som viser klubbens samlede værdier den sidste dag i regnskabsåret. Alle rideklubber har i deres vedtægter bestemmelser omkring, regnskabsåret, godkendelse af regnskab og valg af kasserer.

Regnskabet er et redskab for både klubbens bestyrelse og medlemmerne. Bestyrelsen bruger regnskabet og den periodiske opfølgning som et styringsværktøj, og klubbens medlemmer kan se, hvordan der er blevet disponeret over klubbens ressourcer. 

Klubbens økonomi er hele bestyrelsens anliggende, men det er kassereren der er ansvarlig for at føre klubbens regnskab. Til hjælp for bestyrelsen og kassereren især har Dansk Ride Forbund udgivet en brochure omkring kassererposten i en rideklub. Folderen "Kassererposten i rideklubben" og et forslag til en kontoplan kan hentes nedenfor.

Læs også:

Folkeoplysning

Skat og moms

Downloads:

Kassererposten i rideklubben (pdf) 

Forslag til kontoplan (pdf)

 

Breddereglement

Ryttermærker

 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -