x

Forsikring

For mange er det først når skaden er sket, at man undersøger hvilken forsikring man har. Det er en god ide at være på forkant, og overveje om klubben er dækket tilstrækkeligt.

 

Alle rideklubber der er medlem af DRF har automatisk, via deres betalte medlemskab, en forsikringspakke, denne kaldes Idrættens forsikringer. Hovedformålet med Idrættens forsikringer er at holde klubberne, deres ansatte og frivillige skadesløse. Siden 2005 har Tryg varetaget Idrættens forsikringer. 

Læs mere om  Idrættens forsikringer

Udover Idrættens forsikringer kan der for klubben være behov for at tegne yderligere forsikringer. Disse deler sig i to kategorier: 1) De lovpligtige som klubben er forpligtet til at tegne og 2) De ikke lovpligtige som klubben ikke er forpligtet til at tegne.

Læs mere om Klubbens egne forsikringer og mulighed for pris match hos TRYG

Klubbens enkelte medlemmer er ikke omfattet af Idrættens forsikringer, og skal derfor selv sørge for at have tegnet en personlig ulykkesforsikring.

 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -