x

Natur og miljø

Harmoni mellem mennesker, heste og naturen er et af de områder som har stor interesse for forbundet. Derfor prioriterer Dansk Ride Forbund at være certificeret som Grønt forbund gennem Danmarks Idrætsforbund.

Forbundet giver klubberne råd og tips til miljøspørgsmål gennem personlig rådgivning, informationer på hjemmesiden, samt muligheden for at opnå en miljøcertificering, som en del af certificeringsordningen som består af 2 basiscertificeringer og 4 profilcertificeringer. 

Disciplinerne TREC og Distance er sportsgrene, der giver forbundets klubber mulighed for at organisere stævner i naturen. Distance og TREC forbedrer ekvipagens måde at færdes på i naturen under hensyntagen til andre brugere og med tanke på sikkerhed til hest.

Dansk Ride Forbund har repræsentanter i Friluftsrådet, samt i statsskovenes brugerråd, og de natur- og miljømæssige interesser varetages derved af engagerede folk. Alle disse frivillige ildsjæle går under betegnelsen Naturrepræsentanter.

 

Breddereglement

Ryttermærker

 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -