x

Gode råd

Vi har samlet et par gode råd, til klubben der driver elevskole.

Indmeldelse i elevskolen
Når et barn bliver tilmeldt elevskolen hos en rideklub, er det vigtigt, at klubben sikrer sig, at barnets forældre eller forældremyndighedsindehaveren underskriver indmeldelsen.

Det er ligeledes vigtigt, at klubberne får gjort opmærksom på, at ridning foregår på eget ansvar, og at det anbefales at tegne en privat ulykkesforsikring, idet klubbens ansvarsforsikring ikke dækker eleverne. Disse oplysninger kan med fordel fremgå af en indmeldelsesblanket.

Det kan være en god ide at tænke over, hvordan de nye ryttere i elevskolen kommer godt i gang. Velkomstmateriale til rytter og forældre, kan være med til at sikre en god forventningsafstemning, og bør følges op af personlig velkomst, ved første ridetime.

Afbud hvordan?
Der bør der tages stilling til, hvordan klubben håndterer de afbud, der kommer til ridetimer i elevskolen. Hvordan og til hvem kan rytteren melde afbud?

Mange klubber har i dag en lukket facebook side for klubbens medlemmer, og denne kan med fordel benyttes til at melde afbud til ridetimer, idet det er en nem og meget tilgængelig måde for eleverne at kommunikere på. Det kræver dog, at der bliver tjekket kommentarer på siden dagligt.

For at øge incitamentet hos eleverne i elevskolen til at melde afbud, kan klubben overveje om der ved korrekt afbud skal tilbydes en erstatningstime eller nedslag i pris.

Udmeldelse af elevskolen
Mange klubber bliver fra tid til anden stillet over for problemstillingen om, hvornår en elev må anses for at have opsagt sin plads på holdet. Derfor er det en god idé at tage stilling til, hvornår f.eks. manglende betaling anses for at betyde, at man har mistet sin plads på holdet.

 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -