x

Svar på jeres oftest stillede spørgsmål pr. 28/10

af  Julie Servé Regtved
På baggrund af pressemødet den 23/10, hvor COVID-19-restriktionerne desværre igen blev strammet, har vi endnu en gang opdateret ’svar på jeres oftest stillede spørgsmål'. Oversigten bliver opdateret løbende. Fremadrettet vil de nye/ændrede ting være markeret med gult, og vi har tilføjet datoer for ændring- eller tilføjelse ved hvert afsnit for overskuelighedens skyld.

Vi får fortsat rigtig mange spørgsmål omkring retningslinjerne, og fælles for en del af dem er, at vi desværre endnu ikke kender svarene, men vi gør alt, hvad vi kan, for at skaffe dem til jer.   

Det er stadig vigtigt for os at understrege, at det ikke er DRF, der beslutter, hvilke restriktioner, der gælder hvornår – vi formidler blot vores faglige vurdering af de udmeldinger og informationer, der kommer fra myndighederne i form af forordninger og bekendtgørelser, og vi har desværre ikke mere direkte adgang til disse end resten af samfundet. Derfor har vi ikke mulighed for at komme med udmeldinger helt så hurtigt, som der uden tvivl er behov for dem, men I skal vide, at vi arbejder så hurtigt vi kan.

Vi opfordrer til, at man læser alle spørgsmål og svar grundigt igennem, da flere af dem hænger sammen. Som altid er I mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har yderligere spørgsmål eller har brug for sparring/vejledning – vi sidder klar til at hjælpe jer. 

Derudover opfordrer vi alle til at læse Kulturministeriets opdaterede retningslinjer for både indendørs- og udendørsidræt her:
- Retningslinjer for indendørsidræt pr. 23/10-2020
- Retningslinker for udendørsidræt pr. 23/10-2020


Læs 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' her.

28-10-2020
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -