x

Ingen Blue Hors Dressur Festival i år: CDI3* og landsstævnet aflyses og finalen i Bundgaard Byg Cup rykkes

af  Julie Servé Regtved
Pga. de gældende COVID-19-restriktioner har det været nødvendigt at foretage justeringer i årets Blue Hors Dressur Festival, og da det ikke længere kan hænge sammen at afvikle hverken CDI3* eller landsstævnet, rykkes finalen i Bundgaard Byg Cup til uge 48, og de øvrige af festivalens klasser aflyses.

Den endelige tidsplan for årets finale i Bundgaard Byg Cup er endnu ikke på plads men vil blive offentliggjort hurtigst muligt. En ting er dog sikker; finalen vil blive afviklet i uge 48 og ligger forsat hos Blue Hors.

20-10-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale