Ændringer i afviklingen af Nord-Vest Box Cup 2020

af  Melanie Thorgrimson
Grundet situationen med Covid-19 har det desværre været nødvendigt at lave endnu en ændring i forhold til afviklingen af Nord-Vest Box Cup. Afviklingen kommer derfor til at foregå mandag 12. oktober og tirsdag den 13. oktober.

Praktisk information
Stalden åbner søndag klokken 17:00, og det vil være muligt at ride på opvisningsbanen mandag formiddag. Warm-up klassen vil blive afviklet mandag eftermiddag. Tirsdag efter endt ridt bedes deltagerne tage hjem, så der er plads til nye ryttere til de kommende dage.

Hvis I, mod forventning, ikke kan deltage, bedes I melde tilbage til spring@rideforbund.dk hurtigst muligt.

Alle ryttere bedes holde sig orienteret om tidsplan her: http://www.worldcupherning.dk/program

Vi beklager besværet, men glæder os til at se jer til nogle hyggelige dage på Vilhelmsborg.

29-09-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale