Landstræner-teamet for de unge dressurryttere søger kommende juniortalenter

af  Melanie Thorgrimson
Næste sæson for de danske junior dressurryttere er lige om hjørnet, og i den forbindelse ønsker vi at holde os ajour med nye talentfulde juniorryttere. Derfor er der nu mulighed for at blive observeret og vurderet på video af Landstræner Dennis Fisker.

Er du en ambitiøs dressurrytter, er du født i 2004 eller derefter, og er du allerede nu i gang med at ride hest, så har du nu muligheden for at få en vurdering af dit aktuelle niveau af landstræner Dennis Fisker.

Sådan gør du
For at blive vurderet skal du lave en optagelse af dig og din hest, hvor I rider et MB0-program, og herefter sende videoen til Dennis via WhatsApp på tlf. 40 56 16 16 inden den 15. oktober. Du skal tydeligt angive rytters navn og fødselsår, hestens navn og alder, samt skrive ’JUNIORVIDEO’.

Du vil efterfølgende modtage feedback fra Dennis via WhatsApp inden den 1. november.

Vi ser frem til at modtage en masse videoer fra kommende juniorryttere – også selvom du måske ikke er helt klar til at konkurrere på M-niveau endnu.

Har du spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at skrive til Holdleder Janne Jensen på jj@jasopels.dk.

28-09-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale