’Jackpot-runden’ i årets ECCO Cup afvikles som planlagt hos Solrød Rideklub

af  Julie Servé Regtved
Der er fuld gang i stævnerne rundt omkring i landet, og vi nærmer os anden kvalifikation for ponyerne i årets ECCO Cup, som afvikles i Solrød Rideklub d. 25-27. september. Kvalifikation i Solrød skulle oprindeligt have været tredje runde – den såkaldte jackpot-runde, hvor der optjenes dobbelt point – men fordi corona har medført en lang række ændringer i årets stævnekalender, er der lavet om på rækkefølgen. Dressurudvalget har dog valgt at holde fast i den oprindelige plan, så der til stævnet i Solrød fortsat rides om dobbelt point. Sidste ECCO Cup kvalifikation for ponyer i 2020 afvikles i Herning Rideklub d. 23 .- 25. oktober.

11-09-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale