x

Skal jeres klub afvikle Agria DRF-mesterskabet i indendørs springning for pony og Children i uge 40?

af  Susie Juhl
Oprindeligt var mesterskabet placeret i foråret, men blev pga Covid 19 aflyst. Øvrige omstændigheder har gjort, at det alligevel ikke er muligt for Hedensted og Omegns Rideklub at afvikle mesterskabet på den nye termin d. 2. – 4. oktober 2020. Derfor søger vi en ny stævnearrangør til at afholde stævnet – bemærk, deadline for ansøgning er torsdag den 16. juli.

Da stævnet oprindeligt skulle have været afholdt i Jylland, ser vi helst, at det fortsat er tilfældet.

Hvis jeres klub er interesseret i at komme i betragtning til terminen, så send en mail til
spring@rideforbund.dk senest på torsdag den 16. juli.

08-07-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale