Ledig B-stævnetermin i uge 30 - skal jeres klub overtage den?

af  Julie Servé Regtved
Sportsrideklubben Vallensbæk har nu definitivt aflyst den B-termin i uge 30, som skulle have budt på springklasser for heste inkl. kvalifikation til unghestechampionaterne. Derfor søger vi en ny stævnearrangør til at afholde stævnet – bemærk, deadline for ansøgning er fredag den 19. juni! Læs mere nedenfor.

Da stævnet oprindeligt skulle have været afholdt på Sjælland, ser vi helst, at det fortsat er tilfældet, og derudover skal den nye arrangør gerne være indstillet på at afvikle den planlagte kvalifikation til unghestechampionaterne.

Hvis jeres klub er interesseret i at komme i betragtning til terminen, så send en mail til
spring@rideforbund.dk senest på fredag den 19. juni.

16-06-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale