Agria DRF-Mesterskaber i springning for pony og children udskydes

af  Julie Servé Regtved
Ligesom det var tilfældet for juniorer, ungryttere og seniorer, er det desværre også blevet nødvendigt at udskyde Agria DRF-mesterskaberne i springning for pony- og childrenryttere, der efter planen skulle have været afholdt fra den 3.-7. juni hos Sportsrideklubben.

Da det grundet COVID-19 stadig ikke er tilladt at afholde arrangementer med flere end 10 personer i alt, er DRF i samarbejde med Springudvalget og stævnearrangøren blevet enige om at udskyde stævnet til et senere tidspunkt. Den nye termin vil blive offentliggjort sammen med resten af den opdaterede stævnekalender, når denne ligger endeligt fast.

25-05-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale