Besøg af eksterne fagpersoner i klubber

af  Julie Servé Regtved
I ridesporten har vi med dyr at gøre, som kan have behov for behandling af dyrlæge eller smed, og hestevelfærden skal naturligvis prioriteres højt selv i den nuværende situation. Samtidig er det dog helt afgørende, at vi i fællesskab mindsker antallet at personer i klubben på samme tid, så derfor anbefaler DRF, at man begrænser brug af eksterne fagpersoner til akutte tilfælde.

Smed og dyrlæge
Har ens hest behov for dyrlæge ved alvorlig sygdom eller akutte skader, eller har den behov for smed, kan man naturligvis rekvirere dette. Her opfordrer vi dog til at følge disse retningslinjer:
1.
Planlæg så vidt muligt besøg af fagpersonale, når der er så få personer i stalden som muligt
2.
Tal med dit opstaldningssted om fælles retningslinjer

Aflys alle ikke-akutte besøg
Har man derimod aftaler om f.eks. sadeltilpasning, massage, tandraspning o.l., som ikke er af akut karakter, er det DRFs klare anbefaling at udskyde disse på nuværende tidspunkt.

18-03-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale