Ringsted Sports Rideklub fortsat vært for dressurmesterskaberne for junior og young riders i 2020-2022

af  Susie Juhl
Mesterskaber under Dansk Ride Forbund fordeles typisk for en 3-årig periode og sendes i udbud blandt alle stævnearrangører. De næste tre års afvikling af Agria DRF-mesterskaberne i dressur for junior og young riders har været sendt i udbud henover sensommeren. Dressurudvalget har nu vurderet de indkomne ansøgninger og har på den baggrund tildelt Ringsted Sports Rideklub (RSR4) i distrikt 4 mesterskabet for de kommende tre år. Klubben har også i år været vært for netop dette mesterskab, hvor de afviklede et super stævne, så vi glæder os til endnu tre spændende mesterskaber i år 2020-2022. Tillykke til Ringsted Sports Rideklub.
17-09-2019

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale