Weekendens ene Nord-Vest Box Cup kvalifikation afvikles hos Viborg Rideklub i stedet for Stevnstrup rideklub

af  Julie Servé Regtved
I den kommende weekend afvikles de sidste 2 kvalifikationer i Nord-Vest Box cup. Ifølge planen skulle der afvikles en kvalifikation i D1 hos Rideklubben Egene (EGE) og en i D12 hos Stevnstrup Rideklub (STE). Desværre har STE måttet aflyse deres stævne grundet for få tilmeldinger, men Viborg Rideklub (VIR) i D11/13 været heldigvis tilbudt at overtage kvalifikationen, så det er altså stadig muligt at ride lidt flere point hjem. Der rides lørdag i Viborg Rideklub, og det er muligt at melde til normalt indskud til og med fredag.

Se propositioner her: Prop. Viborg Rideklub

Se startlister her: