Blue Hors fortsat vært for finalerne i Pavo og DRF’s championater for ungheste i 2020-2022

af  Susie Juhl
Når finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for Ungheste skal afgøres i 2020, 2021 og 2022, bliver det fortsat i de smukke faciliteter hos Blue Hors i Randbøl. Tillykke til Blue Hors der har fået retten til at afvikle de populære og spændende finaler for unge heste.

Kompetente kræfter
Championatsgruppen (dressur) og Springudvalget har efter ansøgningsfristen i mandags vurderet de indkomne ansøgninger, og har valgt at lægge finalerne hos Blue Hors de næste tre år også. Blue Hors har i de forgangne år vist, at finalestævnet er i særdeles kompetente hænder hos dem. Der er særdeles gode faciliteter for både heste og ryttere og et særdeles kompetent team, der er vant til at afvikle ridestævner af højeste kvalitet - såvel nationalt som internationalt.

Læs om Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater her.

Blue Hors

19-07-2019