x

Du kan stadig nå at vinde en plads på den eftertragtede Sydbank SommerCamp 2019!

af  Julie Servé Regtved
Til og med den 15. juli kan du deltage i konkurrencen om en plads til dig og din ven/veninde på den eftertragtede Sydbank SommerCamp, der byder på både undervisning, foredrag samt leg og sjov omkring vores firbenede venner. Den populære ridelejr finder sted fra den 16.-18. august, og for tredje år i træk er det Helgstrand Dressage, der lægger faciliteter til.Om Sydbank SommerCamp
Sydbank SommerCamp henvender sig til alle børn og unge i alderen 9-16 år med interesse i heste og ridning. Deltagerne får mulighed for at ride i topprofessionelle anlæg, få foredrag af dygtige eksperter og landsholdsdyrlæger, og selvfølgelig ride undervisning ved nogle af Danmarks bedste trænere – kort sagt en oplevelse for livet. Opholdet inkluderer fuld forplejning til ryttere og heste (wrap, ikke foder), og præmieværdien på opholdet er estimeret til ca. 5.000 kr. pr. person.

Sådan deltager du i konkurrencen
For at komme med på ridelejren, skal du uploade en video eller et billede med tekst, hvor du fortæller en historie om dit forhold til din hest med fokus på sikkerhed. Herefter udvælger en jury de 12 vindere, der sammen med deres venner/veninde får en plads på Sydbank SommerCamp 2019. De foregående år har der været en overvældende interesse for konkurrencen, og juryen kommer med sikkerhed på en meget svær opgave, når der skal udvælges deltagere. 

For at deltage i konkurrencen skal du:
- Være i alderen 9-16 år.
- Have mulighed for at stille op til Sydbank SommerCamp med egen hest – det gælder naturligvis også for den, du inviterer med.
- Have samtykke fra dine forældre til at uploade video eller billede med tekst, da aldersgrænsen for at deltage er 9-16 år.
- Uploade en video eller et billede med tekst her på siden, hvor du fortæller en historie om dit forhold til din hest med fokus på sikkerhed.

Du kan læse mere om konkurrencen samt deltage her: https://sydbank-sommercamp.dk/ 
Se også videon om Sydbank SommerCamp her: https://vimeo.com/333352638/fe598dc504  


02-07-2019
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -