Sanktion vedr. hændelse med landstræner Jette Nevermann Torup ved Agria NBC 2019

af  Julie Servé Regtved

På baggrund af hændelsen, der fandt sted torsdag den 27. juni ved Agria NBC 2019, som resulterede i en bortvisning fra stævnet, har landstræner Jette Nevermann Torup pr. dags dato modtaget en skriftlig advarsel fra Dansk Ride Forbund. Heri understreges det, at den adfærd, hun udviste i den pågældende situation, er uacceptabel og strider mod Dansk Ride Forbunds etiske regler, og det gøres ligeledes klart, at overholdelse af de etiske regler er en grundlæggende forudsætning for at være ansat i Dansk Ride Forbund.

Mvh.
Morten Schram Rodtwitt