Udtagelseskrav til OL i Tokyo 2020

af  Susie Juhl
Dansk Ride Forbunds udtagelseskrav til OL i Tokyo i 2020 er godkendt af DIF’s bestyrelse, og det er således fastlagt, hvad ryttere og hold skal have opnået af resultater for at kunne udtages til OL.

De nationale kvalifikationskrav følger som grundprincip de internationale kvalifikationskrav fastsat af det internationale specialforbund og International Olympisk Komité (IOC). DIF vil som hovedprincip deltage ved OL på de kvotepladser (nationskvotepladser eller personlige kvotepladser, der er til rådighed for Danmark, såfremt de nationale udtagelseskriterier er opfyldt.

Se udtagelseskravene her

07-06-2019