Ny holdleder for U25 dressurrytterne

af  Susie Juhl
Pr. dags dato er Mette Müller ansat som holdleder for U25 dressurrytterne. Mette skal varetage det daglige management af denne gruppe og hjælpe med at udvikle rytterne endnu mere via løbende samlinger og lignende. Ligeledes skal hun deltage ved årets mesterskaber. Mette kommer til at arbejde tæt sammen med Helle Krasnik Trolle og Nathalie zu Sayn Wittgenstein.

Styrke udviklingen i dansk dressurungdom
U25 er en gruppe, der har udviklet sig med stormskridt over de sidste par år, og med ansættelsen af Mette Müller som holdleder for U25 rytterne vil denne gruppe blive styrket yderligere.  Mesterskaberne ligger ofte sammen med – eller tæt på – seniorernes mesterskaber, og man har måtte sande, at det er svært at fokusere grundigt på to aldersgrupper samtidig. Med ansættelsen af en ny holdleder forbedres arbejdsbetingelserne og arbejdsroen omkring begge grupper betydeligt.

Om det fremtidige arbejde siger Mette: ”Jeg glæder mig til at være med til at udvikle de danske U25 ryttere endnu mere. Truppen er jo vokset markant i løbet af de seneste år, og jeg glæder mig til at kunne bidrage med at styrke, udvikle og fokusere endnu mere på denne aldersgruppe.”

15-05-2019

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale