Bestyrelsespost i DIF til Anne-Mette Binder

af  Susie Juhl

Næstformand i Dansk Ride Forbund, Anne-Mette Binder, kan efter Danmarks Idrætsforbunds (DIF) årsmøde i dag, tilføje endnu en bestyrelsespost på hendes CV. Hun er nemlig pr. dags dato indtrådt i DIF’s bestyrelse. Tillykke til Anne-Mette med hendes nye hverv.

Anne-Mette, der privat er gift med Christian og arbejder som skoleleder, er selv meget aktiv som frivillig i ridesporten og har desuden siddet i bestyrelsen i Dansk Ride Forbund siden 2013.
Anne-Mette har særligt tre fokusområder, hun brænder for, som er:

• Medlemsrekruttering og fastholdelse
  • Internationalt samarbejde i forhold til at styrke partnerskaber og til at vidensdele - til gavn for aktive officials og foreninger/klubber
  • Frivilligheden i dansk idræt (blandt andet har Anne-Mette været med til at designe DRF’s frivillighedsstrategi i 2014).

Om hendes fremtidige arbejde i DIF udtaler Anne-Mette: Det hele er gået ret hurtigt, men jeg glæder mig til at være en del af DIF og ser frem til at være med til gøre en forskel i forhold til idrætten i bred forstand. Jeg mener, det er altafgørende for vores klubliv og vores stævneaktiviterer, at vi fortsat kan rekruttere og ikke mindst motivere og fastholde de dygtige frivillige arbejdskræfter. Idrætten og grundskolen er i mine øjne hinandens forudsætninger og grundsten i børn og unges dannelse, uddannelse og trivsel. Med mine erfaringer fra begge verdener ser jeg frem til at være en ny medspiller I DIFs bestyrelse.

04-05-2019