Tillykke til vinderne af årets Klubpriser

af  Susie Juhl
I vanlig stil blev der til årets repræsentantskabsmøde uddelt fire klubpriser. Bestyrelsesmedlem Lisbet Seierskilde uddelte priserne, hvor prisen som Årets Ungdomsleder gik til Maria Jacqueline Wessbjerg Jensen (Kjellerup Sportsrideklub). Sasha Bech Petersen fra Klimagårdens Rideklub vandt prisen som Årets Ildsjæl. Det blev Trine Henriksen fra Han Herreds Hestesportsklub, der løb med prisen som årets Klubleder, og frivillighedsprisen gik til Brande Sportsrideklub. Udover æren modtog alle prismodtagere også 5.000 kr.

Lisbeth Seierskilde & Maria Jacqueline Weesbjerg Jensen

Årets Ungdomsleder
Prisen som årets ungdomsleder gik til Maria Jacqueline Weesbjerg Jensen fra Kjellerup Sportsrideklub. Begrundelsen for tildelingen var, at Maria er en nøgleperson i klubben, der blandt andet er mangeårig formand for klubbens stævneudvalg. Hun fungerer også som underviser i elevskolen, hvor hun jonglerer alt fra børnebegynderhold til klubbens ”Young Guns” hold, som er et herrehold for rideklubbens fædre. Maria er desuden tovholder på klubbens deltagelse ved Elevskole Cup, hvor de stiller med intet mindre end 4 hold, og Maria er selvfølgelig tilstede ved samtlige stævner.


Lisbet Seierskilde & Sasha Bech Petersen

Årets Ildsjæl
Prisen som Årets Ildsjæl gik til Sasha Bech Petersen. Begrundelserne for tildelingen af prisen var blandt mange. For Sasha bidrager positivt til ridesporten på rigtig mange måder. Hun er frivillig i Dansk Ride Forbund og bruger fx ufattelig mange timer i at udbrede TREC og breddeaktiviteter som ponygames. Hun er med til at arrangere møder, temadage og landsdelsfinaler og er også med i Distrikt 5’s breddeudvalg. Hun er en nøgleperson på Klimagårdens Rideklub, hvor hun er ansvarlig for elevskolen og lægger et kæmpe arbejde i, at sørge for både heste og børn. Som der blev skrevet i en julehilsen i klubben ”Bare der var flere ildsjæle som hende”.


Lisbet Seierskilde & Trine Henriksen

Årets klubleder
Prisen som Årets klubleder blev tildelt Trine Henriksen fra Han Herreds Hestesportsklub. Det er en samlet bestyrelse, der indstiller Trine Henriksen med begrundelsen, Trine VIL bare ridesporten - i alle aspekter. Trine er ikke bare formand i rideklubben, hun er også stævneleder, står for klubbens championat, arrangerer ridelejr plus adskillige andre aktiviteter i klubben. Udover Trines store engagement i Han Herreds Hestesportsklub fungerer hun også som official i DRF og hjælper flittigt til ved stævner og arrangementer udenfor egen klub i løbet af året.


Repræsentanter fra Brande Sportsrideklub

Årets Frivillighedspris
Årets Frivillighedspris gik til Brande Sportsrideklub. Begrundelsen for tildelingen af årets frivillighedspris er blandt andet, at klubben ved hjælp af stærke og motiverede frivillige har hævet klubben fra konkurs i 2011 til i dag at drive en stor klub, der rummer beriderelever, en stærk elevskole og adskillige C-stævner. Det gode samarbejde mellem bestyrelsen og den daglige leder motiverer alle i klubben og skaber et godt sammenhold, hvilket gør klubben til et rart sted at komme for alle.

 


06-04-2019
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -