Sundeved igen klar til ECCO Cup

af  Susie Juhl
For 14 dage siden afviklede Sundeved Rideklub årets første ECCO Cup kvalifikation for junior, ungrytter og U25. Denne weekend er det så ponyernes tur til at mødes i det sønderjyske for at konkurrere om point. Kvalifikationen rides over to dage, lørdag og søndag, og stævnet er meget flot besøgt med 20 kat. II ekvipager og 39 kat. I ekvipager til start i ECCO Cup. Der er fri entre hele weekenden, og har du mulighed for at tage turen til det sønderjyske, så er der rig lejlighed til at opleve ungdomsdressur på højt niveau.

Stor opbakning til første ECCO Cup kvalifikation
Der bliver kæmpet hårdt for de eftertragtede point i ECCO Cup i weekenden, når første kvalifikation for ponyryttere afvikles i Sundeved. I klassen for kat. II har 20 ekvipager meldt til start, mens hele 39 kat. I ekvipager tørner sammen i årets første runde. ECCO Cup-klasserne starter allerede lørdag kl. 7.30, og herfra er det de 18 bedste kat. I ekvipager og de 12 bedste kat. II ekvipager, der går videre til søndagens kür. Søndag byder også på B-finale for de øvrige ekvipager (kat. I og II mod hinanden), så der er nærmest musik på programmet hele dagen.

ECCO Cup – for talentudviklingens skyld 
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cup’en strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters udvikling og karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale. Finalestævnet er den 29. nov. - 1. december 2019 på Blue Hors. Kvalificeret til finalerunderne for juniorer og YR er de 15 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. Dog skal man have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne. Kvalificeret til U25 finalerunden er de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de 3 kvalifikationsrunder.

Start- og resultatlister

Sundeved Rideklub

Om ECCO Cup

 


13-03-2019
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor