Søg tilskud fra friluftslivets lokalforeningspulje

af  Friluftsrådet
Lokale foreninger under Friluftsrådets medlemsorganisationer kan søge om støtte til at styrke foreningens arbejde for friluftsliv. Der kan søges op til 100.000 kr. Den første ansøgningsfrist er 1. februar 2019.

Foreninger kan søge tilskud
Friluftslivets foreninger kan se frem til et løft de kommende år. De får nemlig gode muligheder for at søge om tilskud fra den nye lokalforeningspulje. Lokalforeningspuljen er et resultat af den politiske aftale, som regeringen indgik i 2017 om en ny og permanent fordeling af de såkaldte spillehalsmidler til lokale, almennyttige foreninger. Otte hovedorganisationer inden for det frivillige foreningsliv er udpeget som puljeansvarlige for hver deres pulje. Friluftsrådet er udpeget som ansvarlig for en pulje til friluftsforeninger.

Tilskud til det frivillige foreningsliv og oplevelser i naturen
For at få tilskud fra friluftslivets lokalforeningspulje, skal foreningen være tilknyttet en af de 85 organisationer, som er medlem af Friluftsrådet. 

Foreninger, der i det indeværende kalenderår har fået støtte fra én af puljerne under Spillehalsmidlerne, kan dog ikke søge puljen. Der gives tilskud til aktiviteter og projekter, der styrker foreningernes frivillige arbejde for friluftslivet, og til materialer og faciliteter, der giver flere mulighed for at dyrke friluftsliv.  Der er fokus på initiativer, der fremmer befolkningens muligheder for at opleve naturen.

Man kan søge om op til 100.000 kroner. Der er ansøgningsfrist den første i hver måned startende med den 1. februar 2019 frem til og med den 1. maj 2019 – eller indtil puljen er brugt op.

Læs mere om puljen, og hvordan du søger på www.friluftsraadet.dk/lokalforeningspuljen

07-01-2019
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor