Cecilie og Alexander vinder ECCO Cup finalerne for ponyer

af  Anne Marie K. Rasmussen
Søndag formiddag fik vi sat navne på vinderne af ECCO Cup finalerne 2018 for kat. II-, og I-ponyerne. Hos kat. II- ponyerne blev det Cecilie K. Hansen og Weber af Kongshøj, der efter dagens kür kunne tage den eftertragtede titel i de flotte rammer hos Uggerhalne Sportsrideklub i Nordjylland. Sejren i finalen for kat. I-ponyer gik ikke uventet til en af Danmarks pt. bedste ponyekvipager, Alexander Yde Helgstrand og Adriano B, der virkelig har vist storform ved finalestævnet.


Alexander Yde Helgstrand og Adriano B vandt EM sølv i 2018, og kunne idag tage titlen som ECCO Cup vinder 2018.

Spænding hos kat. II-ponyerne
Det var en spændende finale for kat. II-ponyer, der i dag udgjorde starten på kürklasserne ved ECCO Cup finalerne hos Uggerhalne Sportsrideklub. I går lå de første fire ekvipager meget tæt, og dermed var dagens kür altafgørende for det samlede resultat. Vinder af küren blev Cecilie K. Hansen og Weber Af Kongshøj med 72,500%, og parret blev dermed årets vinder af Ecco Cup finalen for kat. II-ponyer med samlet 142,012%. På en samlet andenplads kom Sophia Boje Obel Jørgensen og Cascadur, der opnåede 141,468%, og så kunne gårsdagens vinder, Fie Dybro Jensen og Kavsgaards Dundee, tage tredjepladsen med 141,423%.

Se hele resultatet her

Alexander og Adriano vinder hos kat. I-ponyerne
I klassen for kat. I- ponyer gik sejren ikke uventet til talentet Alexander Yde Helgstrand og hans pony Adriano B. Allerede i går lagde parret stor afstand til konkurrenterne i den første afdeling, og i dagens kür cementerede de deres favorit-titel med 79,66%. Dermed blev Alexander og Adriano vindere af Ecco Cup finalen for kategori I-ponyer med en samlet score på imponerende 155,39%. Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee 2 blev begge dage placeret som nummer to, og tog andenpladsen i finalen med samlet 146,915%.  tredjepladsen gik til Mathilde Sofie Jepsen og Tackmann's Cookie med 143,177%.

Se hele resultatet her

ECCO Cup – for talentudviklingens skyld 
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cuppen strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters udvikling og karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale.

ECCO

Om ECCO Cup

Uggerhalne Sportsrideklub

Start- og resultatlister02-12-2018
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor