Jacob Gulmann fratræder

af  Administration
Til information fratræder Jacob Gulmann, i enighed imellem parterne, sin stilling som generalsekretær i Dansk Ride forbund.

Formanden for DRF, Ulf Helgstrand, udtaler: ” Vi vil gerne takke Jacob for stor indsats igennem det seneste halvandet år, hvor forbundet virkelig har taget store skridt imod en moderne, professionel og serviceminded organisation, der tager udgangspunkt i medlemmernes ønsker og behov.”

Jacob Gulmann takker forbundet og udtaler: ” Det har været en god og spændende tid, hvor jeg har lært meget om den frivillige verden og har nydt samarbejdet med de mange engagerede mennesker i ridesporten”.

DRF ønsker nu at kigge frem imod de kommende års udfordringer, og parterne er enige om, at der skal en anden profil til at stå i spidsen for DRF i dette arbejde.

10-12-2018