Blue Hors klar til Championatsfinaler

af  Anne Marie K. Rasmussen
Finalerne i Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste powered by Pavo skydes i gang torsdag formiddag i de fantastiske rammer på Blue Hors i Randbøl. Knap 200 heste i alderen 4-7 år mødes for at dyste om de syv titler, når årets bedste unge heste i spring og dressur skal kåres. Har du ikke mulighed for at tage turen til det jyske og nyde de mange skønne unge heste, så kan du følge de spændende finaler direkte på Zibrasport.dk.

Foto: Blue Hors

Unge dressurheste af høj kvalitet
Der er lagt op til et brag af en spring- og dressurfest, når Blue Hors flotte anlæg danner rammen om Dansk Ride Forbunds Championatsfinaler powered by Pavo, og det er uden tvivl dressurheste af meget høj kvalitet, der skal forsøge at begejstre dommere og publikum i finalen. De 4- og 7-årige dressurheste rider indledende kvalifikation fredag, og her er det de 22 bedst placerede 4-års og de 10 bedste 7-års, der er videre til finalen søndag. De indledende kvalifikationer for 5- og 6- års heste afvikles lørdag, og det er de 15 bedste i hver kvalifikation, der er videre til finalen søndag.

Læs også Unge dressurheste klar til Championatsfinalerne

Start- og resultatlister dressur

Foto: Blue Hors

Spændende springfinaler
Det er nogle meget talentfulde heste, der springer om de eftertragtede placeringer i finalerne for springheste. De 4-, 5-, og 6- års heste skal gennem to kvalifikationer, hvor den første afvikles torsdag og den anden afvikles fredag. Efter de to kvalifikationer er det de 20 bedste (og ligeplacerede) i alle tre aldersgrupper, der er videre til den spændende finale lørdag eftermiddag.

Læs mere her: Talentfulde springheste klar til Championatsfinaler

Start- og resultatlister springning

Torsdag den 11. oktober 2018

Eftermiddag SPRINGNING 1. kvalifikation 4-, 5- og 6-års-heste (fri entre).

Fredag den 12. oktober 2018

Formiddag/eftermiddag DRESSUR kvalifikation 4- og 7-års-heste.

Eftermiddag/aften SPRINGNING 2. kvalifikation 4-, 5- og 6-års-heste.

Lørdag den 13. oktober 2018

Formiddag/eftermiddag DRESSUR kvalifikation 5- og 6-års heste