Ringsted Sportsrideklub klar til Agria DRF-mesterskaberne i dressur for juniorer og ungryttere powered by NAF Five Star

af  Rikke Højgaard
Denne uge danner Ringsted Sportsrideklub endnu en gang en smuk ramme for Agria DRF-mesterskaberne i dressur for juniorer og ungryttere powered by NAF Five Star. Fredag den 10. august går det løs med mesterskabernes første klasser, hvor 42 juniorekvipager og 21 ungrytterekvipager kæmper for at komme videre. Lørdag rides anden afdeling og søndag den 12. august afgøres det hele i kür-finalerne, hvorefter medaljerne kan uddeles. Der er altså masser af grund til at svinge vejen forbi Ringsted og opleve dansk ungdomsdressur, når det er allerbedst.

Fredag den 10. august
8.30:                    1. afdeling Agria DRF-mesterskabet for Juniorer powered by NAF Five Star
15.20:                  1. afdeling Agria DRF-mesterskabet for Ungryttere powered by NAF Five Star

Lørdag den 19. august
9.30:                    2. afdeling Agria DRF-mesterskabet for Juniorer powered by NAF Five Star
13.10:                  2. afdeling Agria DRF-mesterskabet for Ungryttere powered by NAF Five Star

Søndag den 20. august
12.10:                  Finale Agria DRF-mesterskabet for Juniorer powered by NAF Five Star
14.40:                  Finale Agria DRF-mesterskabet for Ungryttere powered by NAF Five Star

Start- og resultatlister

Deltagere – Agria DRF-mesterskab for juniorer powered by NAF Five Star

Deltagere – Agria DRF-mesterskab for ungryttere powered by NAF Five Star

Om mesterskaberne
Mesterskaberne afvikles over tre dage med en 1. og 2. afdeling samt finale. For begge mesterskaber gælder, at de 24 bedste fra 1. afdeling går videre til 2. afdeling. Herfra går de 15 bedste (sammenlagt fra 1. og 2. afdeling) videre til den endelige finale. Mesterskaberne afgøres ved sammenlægning af resultaterne fra 1. og 2. afdeling samt finalen. For ungrytterne rides 1. afdeling i PSG09TY, mens 2. afdeling rides i TCY og finalen i kür. For juniorerne rides 1. afdeling i TCJ, mens 2. afdeling rides i ICJ og finalen i kür. Læs det komplette reglement i Dressurreglementet, der findes her.

Agria Dyreforsikring

NAF Danmark