Topponyer Stil Cup afvikles med fem kvalifikationer i 2018

af  Anne Marie K. Rasmussen
I løbet af foråret blev tre kvalifikationer af turneringen Topponyer Stil Cup aflyst på grund af herpesvirus. Siden har Forbundet arbejdet målrettet på at finde nye datoer til de aflyste kvalifikationer. En blev placeret hos samme rideklub på et senere tidspunkt, og en blev placeret hos en ny rideklub, men den sidste kvalifikation har det desværre ikke været muligt at omplacere inden finalen d. 17. - 19. august. Derfor har Dressurudvalget og Sportschefen i samarbejde med Topponyer taget beslutningen om at afvikle Topponyer Stil Cup med fem kvalifikationer i stedet for seks i 2018. Alternativet havde været den udfordrende opgave at flytte finalen, men alle parter finder det vigtigt, at finalen ligger samme sted og tid, som det hele tiden har været planlagt.
Sidste kvalifikation er den 20. – 22. juli hos Allerupgaard Rideklub.
16-07-2018