Kunne du tænke dig at blive ambassadør for distance?

af  Anne Marie K. Rasmussen
Brænder du for distance, og kunne du tænke dig at være med til at gøre opmærksom på sporten eller hjælpe til på stævnepladsen? Så var det måske noget for dig at blive ambassadør for distance. Der findes allerede mange gode kræfter i form af ryttere, stævnearrangører og andre distanceildsjæle, som gør et stort arbejde for at promovere og udvikle sporten. Stævnearrangører efterspørger dog mere tydelige ambassadører, og derfor ønsker Distanceudvalget at støtte og tydeliggøre sporten ved at målrette og styrke tilgængeligheden til ambassadører.

Hvem kan blive ambassadør?
En ambassadør behøver ikke være en aktiv distancerytter. Personen er selvfølgelig distanceinteresseret og har indgående kendskab til sporten, samt til reglementet. Ambassadører er villig til at stå frem og repræsentere sporten i større fællesskaber.

Hvordan bliver du ambassadør?
Personer, som gerne vil være ambassadør for distancesporten, har en indledende samtale med en person fra Distanceudvalget, for at afstemme forventninger til arbejdet, samt gennemgå projektbeskrivelsen. Herefter vurderes det, om det fortsat har interesse at være ambassadør. Ambassadøren skal altid forholde sig til Dansk Rideforbunds Code of Conduct

Hvad laver ambassadøren?
Ambassadøren kan udfylde en vifte af forskellige roller. Det kan være alt fra oplæg omkring distancesporten i rideklubber, efterskoler etc., synlighed ved dyrskuer, store stævner og åbent hus-arrangementer, til at være til stede ved stævner som ”spørg mig” person. Det er dog vigtigt, at ambassadøren selv er opsøgende ift. arrangementer og det at formidle positive historier om sporten i samarbejde med stævnearrangører.

En ambassadør får udleveret en jakke/vest for at tydeliggøre rollen. Distanceudvalget understøtter og coacher ambassadører i deres rolle ved behov.

Ønsker du mere information, eller ved du allerede nu, at du gerne vil være ambassadør, så send en mail til distance@rideforbund.dk

Læs hele projektbeskrivelsen her


24-07-2018
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor