Husk tilmeldingsfrist til repræsentantskabsmødet på søndag

af  Rikke Højgaard
Lørdag den 21. april samles vi til en spændende dag i ridesportens navn, når der er Repræsentantskabsmøde på Scandic i Kolding. Sidste frist for tilmelding er på søndag den 8. april, så husk at få jer tilmeldt, så I kan udøve klubbens demokratiske ret samt blive inspireret af spændende oplæg.

Spændende oplæg, prisuddelinger og afstemninger venter
Om formiddagen disker vi op med tre spændende oplæg, hvor SAO og SDR inspirerer jer med deres arbejde og succes med at arrangere stævner, skaffe sponsorer og samarbejdspartnere samt engagere frivillige. Ulrik fra Equilive giver jer også en introduktion til vores nye stævnesystem Equipe. Efter en god frokost tager vi hul på selve repræsentantskabsmødet med afstemninger og uddeling af priser og ærestegn.

Der er tilmeldingsfrist på søndag, og alle klubber har modtaget en mail med tilmeldingslink. Se mere om oplæg og repræsentantskabsmødet her.

Vi glæder os til at se jer i Kolding den 21. april.
06-04-2018