Ryttere til start ved internationale stævner

af  Susie Juhl
Mens de danske springryttere primært er repræsenteret på baner under lidt varmere himmelstrøg, trodser en flok danske dressurryttere den europæiske kulde og drager til Lier i Belgien. En af den er Nanna Skodborg Merrald, der ankom til stævnepladsen sent i går aftes efter en 14 timer lang køretur pga. sne og trafik. Om stævnet siger Nanna: ”Jeg har to heste med - Sådan Que i U25 og Gørklintgaards Quater Boy i lille tur. De har begge taget køreturen rigtig pænt, og det er første gang, de begge er på langtur, så det er dejligt.
Hernede er det koldt og blæsende ligesom alle andre steder, hvilket gør opvarmningen til lidt af en udfordring, da vi varmer op i en stort telt, hvor det hele blafrer rundt. Til gengæld ser opvisningsbanen rigtig fin ud med god plads. I dag står den på Vet-tjek med begge heste, og Quater Boy skal i ilden allerede i aften. Jeg glæder mig og krydser fingre for en fin og afslappet tur.”

Spring

Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater, den 1. – 3. marts