Vind landsholdsskridttæppe i jubilæumsårets sidste fotokonkurrence

af  Susie Juhl
Årets sidste måned byder på en fotokonkurrence med temaet ”Yes, vi vandt!”. Året i gennem har vi fejret og præmieret de flotte billeder I har bidraget med, og vi håber finalen byder på lige så mange skønne bidrag, når vi i december skal fejre de små og store sejre rundt omkring i landet. Så upload dit bedste bidrag og vær med i konkurrencen om et Landsholdsskridttæppe og en hut fra Catago.

Sådan er I med
Det er meget nemt at være med! Hver måned annonceres et tema på www.100aar.rideforbund.dk, hvor I skal uploade et billede, der passer til temaet. Husk at skrive en kort tekst til billedet og hvilken rideklub, du kommer fra. Det er muligt at stemme på de uploadede billeder, og der laves en top 10 med de billeder, der har flest stemmer i hver konkurrence. Ud fra de ti billeder vælger en jury en vinder, som får tilsendt sin præmie med posten.

Vær med i decembers fotokonkurrence her.

04-12-2017