Køb et juletræ og støt din rideklub

af  Susie Juhl

Julen nærmer sig stille og roligt. Og med den alle de gøremål der følger med. I et samarbejde med Juletrae.net tilbyder Dansk Ride Forbund dig at bestille årets juletræ online, få det leveret til døren og samtidig støtte din lokale rideklub.

Juletrae.net tilbyder juletræer i bedste kvalitet, og du kan selvfølgelig selv vælge hvilken størrelse, der bedst passer ind i stuen derhjemme. Når du bestiller dit juletræ støtter du samtidig din lokale rideklub med 75 kr. Igennem mere end 15 år har juletrae.net leveret juletræer af absolut bedste kvalitet til tusindvis af danske hjem, børnehaver, skoler og virksomheder. De fleste juletræer leveres i byer som København, Århus og Odense, men i år vil det for første gang være muligt at få leveret juletræer i hele landet.

Så smut forbi hjemmesiden her, vælg dit juletræ og støt en rideklub efter eget valg med 75 kr.
Glædelig jul fra os til jer.

08-11-2017