Tre danskere klar til NM i distance

af  Susie Juhl
De nordiske mesterskaber er reelt de nordisk-baltiske mesterskaber, når der er tale om distance. De tre danske ekvipager, der skal forsvare de danske farver ved årets meseterskab er så småt på vej til Kurtuvenai i Litauen, der danner ramme om weekendens mesterskab. Danmark stiller med en enkelt ekvipage i seniormesterskabet (120 km) nemlig Brita Christensen/Triple A Mariella OX og med to ekvipager i ungryttermesterskabet (80 km) - Karoline Kjærgaard/Faccoria OX og Lise Christensen/Triple A Malachai.

Seniormesterskabet (CEI2* 120 km)
Brita Christensen/Triple A Mariella OX

Ungryttermesterskabet (CEIYJ1* 80 km)
Karoline Kjærgaard/Faccoria OX
Lise Christensen/Triple A Malachai 

Ridesportens marathon
Distanceridning er ridesportens marathon, hvor kunsten er at komme først i mål i klasserne på fri tid (alle klasser på mere end 36 km/LB) og ramme en idealtid i de kortere klasser. For alle klasser gælder mottoet ”At fuldføre er at vinde”, og det gælder om at komme i mål med en hest, der er frisk til endnu en distance.

Konkurrencen foregår ved at gennemride en afmærket rute gennem terrænet. Ridtet overvåges af erfarne dyrlæger, som sikrer, at hestene ikke overbelastes. Hestene kontrolleres før, under og efter ridtet, og de må ikke have for høj puls, være halte eller vise tegn på overanstrengelse.

Info om stævnet eller følg det på Facebook.

 

12-09-2017
 
 

Kontaktoplysninger

Nyttige links

Find os på Facebook

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon +45 4326 2828
Telefax +45 4326 2812
info@rideforbund.dk

Sitemap
DRF Go!
Om Dansk Ride Forbund
CVR: 10882915

Shop
RSS
 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor