Lærestedskursus

af  Susie Juhl
Lørdag den 2. september afholdt Dansk Ride Forbund det første lærestedskursus, hvor Helle Eriksen, der er uddannelseskoordinator, og Anne-Mette Binder, der er næstformand i DRF’s bestyrelse, varetog rollen som undervisere/kursusledere.

Kursusdeltagerne

Det første af sin slags
Tilslutningen var god til det første lærestedskursus af sin slags, hvor der blandt andet blev gennemgået lærestedets ansvar overfor eleven, herunder de fag eleverne opnår kendskab til igennem deres læresteder. Der blev også gennemgået lønsatser, orienteret om DRF’s aftale med Dansk Erhverv og meget mere.

Læremesterkurset er et krav til alle, der bliver godkendt lærested fra 2017. Lærestedskurset skal gennemføres af en person fra samtlige godkendte læresteder. Alle godkendte læresteder, nye som gamle, skal inden 1/1 2019, have haft min. en person fra bestyrelsen på kurset.

Læs mere om kurset her.

12-09-2017