Vinderen af Modstrøms og Dansk Ride Forbunds konkurrence er fundet!

af  Anne Marie K. Rasmussen
I foråret udskrev Modstrøm og Dansk Ride Forbund en konkurrence, hvor man kunne vinde 25.000 kr. til sin drømmehest. Vinderen er nu fundet – og det blev Annette Boas og hendes datter Vigga. Præmien er blevet brugt som hjælp til at købe netop deres drømmehest, en skøn blanding af en fjordhest og en islænder, der er glad, rolig, kælen og lydig og som kan rides både i skoven og på banen.

En meget glad vinder, Annette, og hendes datter har længe drømt om en islænder-fjordheste blanding.

Drømmen om en hest som Olivia
Vigga på 10 år havde lavet følgende beskrivelse af sin drømmehest til konkurrencen:

"Da jeg første gang så en hest, var jeg to år. Det var en fjordhest blandet med islænder, som hed Olivia. Det var den sødeste pony, jeg havde set. Hver dag i vuggestuen havde jeg en lille plastikhest med, som lignede Olivia på en prik. Min yndlingspædagog, Tine, havde sin egen hest, og vi snakkede hele tiden om heste. Siden har jeg redet hver gang, jeg har haft mulighed for det, og som otte-årig fik jeg endelig lov til at starte fast til ridning. I dag rider jeg fast to gange om ugen, jeg tilbringer alt min tid på rideskolen, og min største drøm er at få en hest som Olivia."

Dansk Ride Forbund og Modstrøm er glade for at kunne hjælpe med at realisere Viggas store ønske!

Et rigtigt godt match
Energiforbruget i stalde og ridebaner er typisk meget højt, og hos Modstrøm tilbyder vi vores kunder gratis energivejledning med vores kompetente energivejledere. Derfor er det nye samarbejde mellem energiselskabet Modstrøm og det traditionsrige Dansk Ride Forbund et rigtigt godt match.

Det er optimering af lys- og energiforbrug i landets rideklubber, der skal skabe massive besparelser på energiforbruget. Energikonsulenter fra Modstrøm kan hjælpe klubberne med at gennemgå deres faciliteter fra a – z og identificere de områder, der med fordel kan energirenoveres.
Samarbejdet skal altså danne grobund for energibesparelser i rideklubber og hos medlemmerne.

Konkurrence skulle skabe fokus på strøm
For at gøre medlemmerne bevidste om de potentielle strømslugere og besparelser gik Modstrøm og Dansk Ride Forbund derfor sammen om en konkurrence, hvor private havde mulighed for at vinde deres drømmehest til en værdi af kr. 25.000!

Modstrøm kan tilbyde yderst fordelagtige finansieringsvilkår, der gør det ekstra attraktivt at investere i energiforbedringer til gavn for både klimaet og økonomien! - Hvilket gælder både rideklubberne, men også de ca. 70.000 medlemmer af Dansk Ride Forbund. Modstrøm vejleder og leverer nemlig både til erhverv og private.

Som en del af partnerskabet bliver Modstrøm hovedsponsor på Landsfinalerne.

Modstrøm Logo

26-05-2017