Equitour - Familiefest i det Nordjyske

af  Pressemeddelelse
Stævnearrangørerne Jens Trabjerg og Andreas Helgstrand, der er mændene bag Equitour Aalborg, ønsker at skabe en begivenhed for hele familien med topsport, underholdning for børnene og en stor koncert med nogle af Danmarks mest populære kunstnere.


De flotte faciliteter i Uggerhalne.

Oplevelser for alle
Der bliver tænkt stort i Aalborg, og visionerne for årets største udendørsstævne er klare. Man vil gøre Equitour Aalborg til en af de mest attraktive afdelinger af FEI Nations Cup for både ryttere og publikum.

Equitour Aalborg afvikles første gang den 1.-5. juni 2017, og det bliver 5 dage med dressur og spring i verdensklasse, når den danske afdeling af FEI Nations Cup kommer til Uggerhalne i Nordjylland.

Man satser på, at nogle af sportens bedste kombinationer i både spring og dressur gæster de nybyggede rammer hos Helgstrand Academy. Nations Cup serien er et af flagskibene for det internationale rideforbund, FEI, og i Nordjylland kan man for første gang i Danmark præsentere en CDIO4* afdeling for seniorer.

“Vi håber på at lave det bedste udendørs stævne i Danmark nogensinde”, fortæller Andreas Helgstrand, der lige nu knokler for at få rammerne helt på plads, inden lastbilerne begynder at rulle ind på pladsen fra hele Europa.

“Vi håber virkelig, at folk vil gi’ det en chance og kommer en tur forbi”, siger Andreas. “Vi gør alt for, at det bliver sjovt for hele familien med tivoli, auktion og koncert, så folk føler, at de er på udflugt med masser af oplevelser for alle”.

Børnetivoli og Gulddreng for fuld udblæsning
For det skal ikke kun handle om sport. Weekenden skal i lige så høj grad handle om hygge og gode oplevelser for hele familien.

Der bliver børnetivoli, food market, stort udstillerområde, og så omdannes stævnepladsen til festivalplads, når søndagens store koncert skydes af med nogle af Danmarks mest populære kunstnere.

Der bliver sagt velkommen til Medina, er publikum heldige, så bliver det Sommer med popgruppen Page Four. Den danske duo Phlake med monsterhits som Pregnant og Angel Zoo, lægger også vejen forbi Uggerhalne og bløder øregangene op med deres lækre R&B inspirerede sange. Og så gælder det om at holde på hat og kvinder, når Gulddreng på vanlig selvfed stil charmerer publikum med numre som Model og Se mig lige.

Mini-Hagen i Nordjylland
Stævnet er inspireret af det traditionsrige internationale spring- og dressurstævne i Hagen, “Horses and Dreams”, der afvikles hvert år på Hof Kasselmann i Hagen, Tyskland.

“I Hagen har man skabt en super hyggelig stemning, som vi håber på også at kunne skabe. Der bliver korte afstande til det hele, der bliver både springning og dressur og noget for børnene, så vi håber, at publikum vil få en fornemmelse af, at en tur på stævnepladsen bliver ligesom at komme hjem til nogen privat i hjemlige omgivelser med masser af hygge", siger Andreas Helgstrand.

Youth meets experience
‘Youth meets experience’ er mottoet for Equitour Aalborg og er en del af stævnets strategi, fortæller arrangør Jens Trabjerg.

“Det er egentlig en tanke, som vi har haft helt tilbage fra begyndelsen af JBK stævnerne, og som jeg har taget med over i Equitour Aalborg. Det, vi gerne vil med stævnet, er at give ungdommen en mulighed for at ride i så store rammer og give dem en god ballast for fremtiden”, siger Jens Trabjerg.

“Det er jo ligeså stort for en ponyrytter at få lov til at repræsentere Danmark i Nations Cup, som det er for en seniorrytter. Samtidig bliver de også rustet til at ride holdkonkurrencer, som jo er et af elementerne i de store mesterskaber både i dressur og spring. Det gi’r et andet pres, når man ikke kun rider efter point til sig selv, men også efter point til holdet”.

Jens Trabjerg glæder sig samtidig over, at stævnet ligger godt i kalenderen, så der er udtagelse til Danske og Nordiske Mesterskaber umiddelbart efter Equitour Aalborg, så publikum er sikret rigtig gode ekvipager på alle alderstrin.

Man kan købe partoutbilletter til hele stævnet inklusiv søndagens koncert på Ticketmaster eller i indgangen til 350,- kroner. Der er fri adgang torsdag og ellers koster det 100,- pr dag at komme ind på pladsen (300,- søndag på grund af koncerten).

Du kan læse mere om arrangementet på www.equitour.dk og følge stævnet på Facebook.

Om Equitour Aalborg:
Equitour Aalborg løber af stablen den 1.-5. juni 2017. Det bliver 5 dage med dressur og spring i verdensklasse, når den danske afdeling af FEI Nations Cup kommer til Uggerhalne i Nordjylland.

Stævnet får deltagelse fra den absolutte verdenselite inden for spring og dressur. Andreas Helgstrand og Jens Trabjerg, som står bag stævnet, har en klar vision: at gøre Equitour Aalborg til en af de mest attraktive afdelinger af FEI Nations Cup for både ryttere og publikum.

Ud over de sportslige aktiviteter vil der på den store stævneplads være masser af forskellige aktiviteter for både store og små blandt andet børnetivoli, food market og et stort udstillerområde. Søndag inviteres publikum til EquiOnTour, en koncert med nogle af Danmarks mest populære kunstnere, Medina, Phlake, Page Four og Gulddreng.

Det bliver med andre ord en folkefest for hele familien med masser af god sport, aktiviteter for alle og en hjemlig atmosfære, som vil sikre en turnering og en oplevelse i verdensklasse.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk

Pressemeddelelse/Equitour

20-04-2017
 
 

Kontaktoplysninger

Nyttige links

Find os på Facebook

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon +45 4326 2828
Telefax +45 4326 2812
info@rideforbund.dk

Sitemap
DRF Go!
Om Dansk Ride Forbund
CVR: 10882915

Shop
RSS
 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor