Fire danske dressurlandshold klar til Odense

af  Rikke Højgaard
Fredag til mandag skal der rides international dressur ved Odense Horse Festival, hvor der bl.a. skal afgøres ikke mindre end fire Nations Cups. Vi har landshold klar i alle holdklasserne, og vi håber, at mange vil tage turen til Odense og bakke op om vores senior-, ungrytter-, junior- og ponylandshold på hjemmebanen.

Klar til Nations Cup

Fredag kl. 11 går starten i ungrytternes Nations Cup, mens juniorlandsholdene skal i ilden fra kl. 16. Ponyernes holdklasse afgøres lørdag fra kl. 14, og fælles for disse tre Nations Cups er, at de afgøres ved sammenlægning af holdets to bedste resultater.

Sådan er det ikke med seniorernes Nations Cup. Alle holdets fire ekvipager rider Grand Prix (lørdag kl. 17), mens to rider Grand Prix Special (søndag kl. 15.30) og to andre Grand Prix Kür (mandag kl 15.00). CDIO’en afgøres ved sammenlægning af holdets tre bedste Grand Prix-resultater, begge Grand Prix Special-resultater og det bedste Grand Prix Kür-resultat.

De skal repræsentere Danmark i Nations Cup, dressur

Odense Horse Festival

09-05-2016

Tlf. 4326 28 28