Sjov for hele familien ved Odense Horse Festival

af  Anne Marie K. Rasmussen
Ved Odense Horse Festival 2016 vil FUNNYCARS KIDS AREA danne rammerne for hygge og sjov for hele familien. Der vil under hele stævnet være gratis adgang til FUNNYCARS KIDS AREA, hvor der bl.a. vil være en hoppeborg og en minispringbane, hvor både børn og voksne kan slippe deres indre springhest løs.

Lørdag den 21. Maj kl. 11:00-14:00 bliver FUNNYCARS KIDS AREA omdrejningspunkt for den helt store BØRNEDAG! Odense Rideklub kommer igen i år og giver pony-trækketure til 10 kr. Har man derimod mere lyst til, at prøve nogle af de gratis aktiviteter, kan man for eksempel vælge mellem en tur i svingkarrusellen i FUNNYCARS KIDS AREA, eller få lavet en flot ansigtsmaling.

Konkurrencegenet kan også testes hos store som små ved en af præmieboderne, hvor man både kan skyde dåser ned og kaste med pile… og har man en sød tand, vil JBK Horse Shows gerne byde på candyfloss!

Kilde: JBK Horse Shows

25-04-2016