Bo K. Møller særdeles tilfreds efter observationssamlinger

af  Rikke Højgaard
I forrige weekend holdt junior- og ungrytterlandstræner i springning Bo K. Møller observationssamlinger hos Riders Cup i Næstved og Dalby Rideklub i Kolding. 45 inviterede og tilmeldte ekvipager sprang og sparrede med landstræneren, og Bo var særdeles tilfreds med, hvad han så og hørte.

Det ser lyst ud for fremtiden

”Det er fantastisk med den gejst, målrettethed og motivation, jeg oplever hos de unge. De vil virkelig det her, og det godt at se, at talentet følger med. Vi har en god og stor talentmasse i dansk springsport, og det tegner rigtig godt for fremtiden. Jeg havde også en rigtig god dialog med de trænere, der var med til samlingerne, og flere har ringet til mig efterfølgende. Det er rigtig glædeligt, for det er trænerne, der gennem deres daglige arbejde med rytterne har en stor andel i udviklingen af talenterne”, lyder det begejstret fra Bo K. Møller.

Næste observationssamlinger bliver den 29. april – 1. maj.

23-02-2016