Fokus på udvikling af distancesporten

af  Anne Marie K. Rasmussen
I forbindelse med at der sættes fokus på udviklingen af distancesporten, har distanceudvalget udarbejdet en spørgeskemaundersøgelse. Håbet er, at mange vil gå ind og besvare spørgeskemaet og dermed give deres input til, hvordan sporten kan udvikle sig i fremtiden.

Dansk Ride Forbund ønsker, at der sættes fokus på udviklingen af sporten, og der er derfor nedsat en arbejdsgruppe, der skal udarbejde en langsigtet og holdbar helhedsplan for distancesporten i Danmark. Arbejdsgruppen vil arbejde med hele disciplinen: Fra bredderyttere til internationale ryttere, fra D-stævner til elitestævner, officials, kulturen, udvikling af sporten i klubberne, kommunikation og så videre.

For at skabe et udgangspunkt for en kommende udvikling og planlægning, er der udarbejdet et kort spørgeskema, som vi håber, alle med interesse for distancesporten vil tage sig tid til at svare på inden d. 27. oktober 2015.

Spørgeskemaet

Distancenyt