Europa vs. USA – EEF lancerer ny springturnering

af  Rikke Højgaard
Det Europæiske Rideforbund (EEF) lancerer fra næste år en springturnering, hvor Europa skal dyste mod USA gennem stævnesæsonen. EEFs målsætning har været at etablere en formel konkurrence mellem de to kontinenter, hvor hold fra hvert kontinent skal dyste ved større events efter samme model, som det ses i golfsporten.

Første konkurrencekoncept fra EEF
”Det er dejligt, at vi nu kan lancere en ny konkurrenceform i EEF, og vi er glade for, at USA har været med på konceptet. Vi er også meget tæt på at indgå en sponsoraftale for turneringen med en stor partner, så jeg er overbevist om, at det nok skal blive en succes,” sider Ulf Helgstrand, formand for Dansk Ride Forbund og næstformand i EEF.

EEF omfatter 41 medlemsnationer og har otte associerede. Nærmere detaljer om turneringen offentliggøres, når konceptet er helt klart.

30-10-2015