Sidste mulighed for at blive Træner 1 i 2015

af  Rikke Højgaard
Flere end 200 kursister har været igennem Træner 1-uddannelsen, siden den tog sin begyndelse i 2011. Det sidste uddannelsesmodul i 2015 begynder den 7. august på Thomysmindecentret ved Jelling, og strækker sig over tre weekender. Uddannelsen vender tilbage i 2016 med kursusmoduler både på Sjælland og i Jylland.

Uddannelsen henvender sig til alle, som ønsker at dygtiggøre sig indenfor trænergerningen. På Træner 1-uddannelsen har vi en stab af dedikerede undervisere, som er klar til at klæde de studerende på med viden, redskaber og øvelser. Der undervises i fagene; rideteori og træningsplanlægning, Alders Relateret Træning (ATK), sikkerhed og førstehjælp, pædagogik, leg og læring, trænerrollen, motivation, fysiologi og træningslære, hestevelfærd og etik, undervisningslære, rideklub og miljø samt mentaltræning.

Tilmeldingen er åben og foregår via DRF Go!

Om Træner 1 og 2

06-07-2015