Lis Hartels Mindepris gik til Hans-Christian Matthiesen

af  Rikke Højgaard
Dressurdommer, dyrlæge og dressurmand til benet, Hans-Christian Matthiesen, modtog søndag Lis Hartels Mindepris 2015. Prisen blev overrakt ved DM i dressur på Broholm af familien Hartel-Siesbye og Dressurens Venner.

Dette års modtager af Lis Hartels Mindepris er én person, der skiller sig ud fra andre, og som er den oplagte modtager af mindeprisen. Lis Hartels Mindepris 2015 går til Hans Christian Mathiesen.

HC har dedikeret en betydelig del af sit liv til dressursporten. Han har været medlem af Dansk Ride Forbunds bestyrelse, formand for Dressurudvalget og var en afholdt og kompetent holdleder for Junior-youngriders.

HC er en flittig og respekteret international dressurdommer på højeste niveau, der senest dømte ved World Cup-finalen i Las Vegas tidligere på året, og han er medlem af FEI’s Dressurudvalg. Han er også kendt som en dygtig dyrlæge og har som sådan bistået landsholdet.

Selvom HC er medlem af bestyrelsen i Dressurens Venner, bør dette ikke diskvalificere ham fra at modtage prisen som fortjent. Beløbet på kr. 25.000, der følger med prisen, har bestyrelsen besluttet, skal gå til Foreningen Junioryoungriders, som næppe overraskende - er stiftet af HC.

Hjerteligt tillykke til HC med Lis Hartels Mindepris.
14-06-2015
 
 

Kontaktoplysninger

Nyttige links

Find os på Facebook

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon +45 4326 2828
Telefax +45 4326 2812
info@rideforbund.dk

Sitemap
DRF Go!
Om Dansk Ride Forbund
CVR: 10882915

Shop
RSS
 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor