Nicolai Kaas Nordstrøm bliver ny kommerciel chef

af  Rikke Højgaard
1. januar 2015 tiltræder Nicolai Kaas Nordstrøm som kommerciel chef i Dansk Ride Forbund. Han kommer fra en stilling som kommerciel chef i Dansk Hestevæddeløb, og tidligere var han kommerciel chef for Charlottenlund Travbane, så hesteverdenen er ikke nyt land for Nicolai. Han afløser Lars Moss, der har været sponsorchef i forbundet i knap 2 år.

Kommerciel chef ser store muligheder
”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de mange spændende arbejdsopgaver, der ligger foran mig. Jeg ser et stort potentiale i Dansk Ride Forbund – både ift. videreudvikling af de eksisterende samarbejder og platforme og udvikling af nye koncepter til gavn for både partnere, ryttere og klubber,” siger Nicolai Kaas Nordstrøm.

”Vi glæder os til, at Nicolai slutter sig til vores team. Han kommer med en solid kommerciel erfaring, og jeg forventer, at han vil blive en god samarbejdspartner for både sponsorer, klubber, ryttere og forbund,” siger Jens-Erik Majlund, generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

Om Nicolai Kaas Nordstrøm
Nicolai er 42 år og far til fire. Siden maj 2013 har han været kommerciel chef for Dansk Hestevæddeløb, og før det var han kommerciel chef på Charlottenlund Travbane gennem knap 2½ år. Herudover har Nicolai bl.a. erfaring som selvstændig, marketingschef i Zepto Computers A/S, direktør i HIK Fodbold, messe- og eventarrangør i Forum Copenhagen og flere år i TV-branchen.

22-12-2014
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor