Et engagement ud over det sædvanlige

af  Benedicte Krüger Nielsen

Stine Ravn fra Rebild Sportsrideklub modtog ved årets repræsentantskabsmøde prisen som Årets Ungdomsleder efter indstilling fra bestyrelsen i Rebild Sportsrideklub. Som juniorformand i klubben har Stine Ravn formået at skabe de helt rette rammer for de unge i klubben

Foto: Stine Ravn ved repræsentantskabsmødet 2012 (Dansk Ride Forbund)

Ungdomsleder med ambitioner
Stine Ravn holder et højt aktivitetsniveau i Rebild Sportsrideklub, og med sit smittende engagement og organisatoriske talent er det også hende, der formår at skabe de gode ideer til sociale aktiviteter, som favner hele klubben.

Under årets repræsentantskabsmøde blev Stine Ravn kaldt op for at modtage prisen som Årets Ungdomsleder 2011, hvilket kom noget bag på den unge leder.

”Jeg tænkte bare 'nej, nej, nej det er ikke rigtigt, der må være en sket en fejl'. Min hjerne gik simpelthen bare på ”stand by”. Det var helt uvirkeligt at gå turen op på scenen for at modtage prisen og kigge udover alle de mennesker, der var mødt op. Jeg blev helt mundlam og kunne ikke andet end bare smile over hele femøren. Tror der gik et par dage før det rigtig trængte ind”, fortæller Stine Ravn.

”Efter repræsentantskabsmødet har jeg modtaget en masse kram og mundtlige samt skriftlige lykønskninger fra stort set hele klubben. De er rigtig stolte over mig, men også over at en fra vores lille klub blev den heldige prismodtager.”

Som formand for juniorudvalget er Stine Ravn god til at gøre en indsats for at aktivere de fire øvrige meget unge medlemmer i juniorudvalget, og hun er således med til at uddanne de kommende ungdomsledere i klubben. Derudover har Stine Ravn påtaget sig den store opgave at være ansvarlig for rideklubbens årlige tre-dages ridelejr. En stor opgave, der kræver en del organisatorisk talent, og hvor der er en masse aktiviteter planlagt alle tre dage, der ryster deltagerne godt sammen.

Udover dette har Stine Ravn også påtaget sig jobbet, at være den primære stævneansvarlige, når klubben afholder sit årlige udvidede klubstævne.

Man kan ofte møde Stine Ravn på tribunen i ridehallen, hvor hun overværer undervisningen og snakker med de andre unge i klubben. Ofte er hun også med til udenbys stævner, hvor hun fungerer som heppekor og fotograf – til medlemmernes store glæde.

For Rebild Sportsrideklub var der derfor ikke tvivl om, hvem der i år havde fortjent at få prisen som Årets Ungdomsleder i Dansk Ride Forbund.

”Det at få prisen som Årets Ungdomsleder, har betydet rigtig meget for mig personligt. Jeg er for alvor blevet bekræftet i, at det arbejde, jeg lægger i klubben, gør en forskel og bliver værdsat. Desuden har det givet mig en ekstra ”gnist” til at forsætte med det, jeg gør for klubben, ikke mindst fordi jeg elsker at gøre det og slet ikke kan lade være. Jeg kan også mærke den store opbakning fra både bestyrelse og medlemmer, for jeg kan jo ikke gøre det, jeg gør, uden hjælp. Jeg er medlem af en fantastisk rideklub, hvor vi alle holder sammen og hjælper hinanden. At være indstillet og modtage prisen fra Dansk Ride Forbund, gør mig stolt, glad, berørt, taknemmelig og dybt beæret. Det er super rart at blive bekræftet på den positive måde, og jeg er Rebild Sportsrideklub evigt taknemmelig”, afslutter Stine Ravn.

30-04-2012