x

Sikkerhed ved ridning og omgang med heste

Dette kursus er for dig der gerne vil undgå ulykker i omgang med heste

Formål
Efter kurset forventes det, at deltagerne har opnået et grundlæggende kendskab til, hvordan ulykker undgås samt at rideklubbens ansvarlige kan fastlægge retningslinjer og krav, så antallet af ulykker minimeres.

Kursusindhold
Kurset indeholder oplysninger om årsager til ulykker - herunder statistik over hyppigt forekommende ulykker - aldersfordeling mv. Derudover debat og oplæg om størst mulig sikker så ulykker og uheld undgås i:

  • Stald
  • Ridehus/ridebane
  • Fold
  • Terræn
  • Trailer
  • Andet

Udover oplæg og debat arbejder deltagerne med hvordan sikkerhed skal håndteres lokalt, herunder beslutning om hvordan retningslinjer og krav skal præsenteres og fastholdes overfor medlemmerne. Kurset skal ses som oplysning og støtte til de klubber, der ønsker at sætte sikkerhed i centrum.

Målgruppe
Ryttere, bestyrelsesmedlemmer, forældre, undervisere og andre interesserede.

Kursussted og -dato
Det er Dansk Ride Forbunds klubber og distrikter der afholder kurserne efter koordination med Dansk Ride Forbunds administration. Kurserne kan findes på DRF Go! - hvis der ikke er nogen kurser i kalenderen er der pt. ikke ansøgt/planlagt nogen.

Kurset er under opdatering og udbydes pt. ikke

 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -