x

Doteringer fjernet til Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children på Vilhelmsborg

af  Melanie Thorgrimson
De seneste dage har skabt en del misforståelser og spekulationer omkring Agria DRF-mesterskaberne i indendørsspring for pony og children på Vilhelmsborg. Flere stævnedeltagere har haft en opfattelse af, at det krævede ekstrabetaling, før man kunne få lov at starte mesterskaberne, hvilket vi selvfølgelig har afvist fuldstændigt. Det har blandt andet bragt stor usikkerhed omkring økonomien til mesterskaberne, og derfor har Dansk Ride Forbund i samråd med stævnearrangøren undtagelsesvis besluttet at fjerne doteringerne til dette års pony og children mesterskab i springning.

Vi håber på jeres forståelse, og skulle der være ryttere, der mod forventning ikke ønsker at starte alligevel, bedes I kontakte stævnearrangøren.

06-10-2020

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale