x

Inspiration til den bæredygtige klubdrift med sikkerheden i top – skal din klub være med?

af  Susie Juhl
Sæt fokus på at udvikle kvaliteten af jeres organisation, gennem god klubdrift og fokus på sikkerhed for alle. Vil du og resten af din bestyrelse komme godt i gang med at skabe et solidt og stærkt fundament for klubben, som er værd at brande sig på? Så er dette webinar helt sikkert noget for jer.

Dansk Ride Forbund lancerer nu et webinar, der giver dig redskaber til at skabe en klub med god drift og med sikkerheden i top. Få inspiration til, hvordan I, som bestyrelse, kan sætte form på jeres opgaver og samarbejde, gennem konkrete værktøjer fra Dansk Ride Forbunds Organisationscertificering. Sæt fokus på sikkerheden, til gavn for både jeres medlemmer, heste og besøgende og bliv klogere på hvilken anbefalinger Dansk Ride Forbund har til klubbens sikkerhed med udgangspunkt i Sikkerhedscertificeringen.

I webinaret tager vi udgangspunkt i en række organisatoriske problemstillinger, som vi møder gennem vores daglige kontakt med rideklubber. I vil således blive præsenteret for inspiration til løsningsforslag på disse problemstillinger, med udgangspunkt i værktøjerne fra Basiscertificeringerne (organisation og sikkerhed). Helt konkret vil vi berøre:

  • Hvordan kan Basiscertificeringerne tilbyde løsninger på organisatoriske problemstillinger?
  • Hvad er certificeringen og hvorfor lade sig certificere?
  • Hvordan kommer du i gang?
  • Hvad er mit output som klub, og hvordan anvender og brander vi ”at være en certificeret klub”

 

At være certificeret af DRF er et kvalitetsstempel både indad- og udadtil for klubben. Vi er parate til at guide så mange i gang som muligt, så meld dig og evt. andre fra din klub til en af vores webinar.

 

Torsdag d. 13. juni kl. 17.00-18.00 – Tilmeld via DRF Go!  

Mandag d. 17. juni kl. 17.00-18.00 Tilmeld via DRF Go!

 

 

 


14-05-2019
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -